perjantai 12. kesäkuuta 2009

T.G.I.F.

Ihanaa on perjantai!!! Ja huomenna ei ole MITÄÄÄÄÄÄÄN ohjelmaa = ihan parasta! Saan vaan löhötä kotona, ehkä vähän siivoonkin mut en aio herätä ennen kun sit kun herätyttää!

Artsy-apina oli eilen Lahessa juoksemassa, matka oli 2640 m elikkäs pidempi kun normisti ja vähän mietitytti että mitenkähän mahtaa käydä. Oli vielä aika hyvätasoinen lähtö ja rattailla taas uus kuski, Perttusen Tapsa. Jamppa oli katsomassa mut mä en oman hevosteluni takia päässyt paikalle. Mikä oli varmaan vaan hyvä etten mennyt koska vaikuttaa siltä että mun paha karmani sekoittaa Artsyn juoksut... Nyt en ollu ja kappas, tyttö tuli toiseksi!!! Eikä hävinnyt kun hevosen mitan voittajalle ja helevetin hyvä aikakin tuli, 16,8, kymmenyksen voittajalle hävinneenä. Hemmetin hyvä juoksu ja hetken näytti siltä että Tapsa tuuppaa sen voittoon, mutta ei sit ihan pystynyt. (Kattelin lähdön sit uusintana tototeeveestä).
Oon niiiin tyytyväinen että se on päässyt juoksemisen makuun noin hyvin, tää vuosi on mennyt sillä melkoisen kivasti eikä vissiin ole kuin yksi rahaton startti koko vuonna. Viime vuosi meni niin käsille, niin tuntuu mukavalta kun tulee vähän menestystä!

2 kommenttia:

  1. Viime vuosi meni niin käsille ??!!

    VastaaPoista
  2. Lähinnä sen suhteen, kun Artsy-raasu oli sitten loppuvuoden niin kipeenä ja yleisesti ottaen hevostelun kannalta kun jouduttiin luopuun siitä Makesta mistä meillä oli osuus kun ei siitä tullut mitään. Ei siis Artsyn startit mennyt käsille =).

    VastaaPoista