tiistai 9. kesäkuuta 2009

Verkkovikaa

Oikeesti... maailman mielenkiintoisin työpäivä... Verkot alhaalla, ihmisten liittymät ei pelitä ja jos joskus sataa yhtä paljon paskaa niskaan kuin tänään niin ei hyvää päivää... Tommonen parikymmentä oikeusjuttu-uhkausta, kymmenkunta täysiä huutavaa, uhkauksia raivoavaa asiakasta ja muutama äiti jotka on joutuneet pyytää lapsiltaan anteeks kun ovat niille raivonneet siinä luulossa että lapset ovat tehneet jotain pahaa ja saaneet puhelimensa jumiin. Ja sitten muutama uhkaus että tullaan singon ja aseen kanssa tappamaan meidät kaikki... =) Että kyllä on mielenkiintoista. Oikeesti tulee ikävä kylpylän rasittavimpiakin asiakkaita tässä kun kuuntelee noita päivän kännänneitä ja vihaa keränneitä ihmisiä. Yksikin on nyt soittanut mulle 8 kertaa ja on ollut ihan tosi mielenkiintoista seurata sen kännin kehittymistä =). Panokset kovenee joka puhelulla... =)

Katsoin tuosta juuri että olen ottanut vastaan yli 175 puhelua. Normipäivänä niitä tulee n. 20... Tätä kirjoitettaessa on tullut jo pelkästään yli kolmekymmentä puhelua. Että äänen käyttöä on tullut harjoitettua.

Yks oli kyllä piristävä. Se toivotti jaksamista kaikkien idioottien kanssa ja kiitti mukavasta, puheettomasta päivästä. Mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti