tiistai 9. kesäkuuta 2009

Lisääntymisestä ja häistä

Tosta ekasta sen verran että en lisäänny itse. Mutta musta tulee isotäti!!!!! Onko hienoo, häh???? NO vittu ON!!!!! Ja kun ei ne tunnu itsekään asiaa salailevan niin hehkutan sitä nyt täälläkin sit. Oli ihana kun Jimi laittoi viime keskiviikkona viestin että "mitä sanoisit jos kertoisin et susta tulee isotäti, mimmasta isomummu, Tepistä isopappa, Karista vaari ja Tanjasta mummo". No mitäs siihen sanot. Rupeen poraamaan (tästähän olen siis kertonut teille jo aiemminkin et musta on tullut joku ihme itkupilli) ja näpyttelee innoissani vauihanaamahtavaa-viestiä sormet täristen niin lujaa että viesti oli jotenkin "vaihaniaataahmaava".
Eli siis älyttömän hienoa. Mutta millään ilveellä mä en saa päähäni sitä että systeristä tulis mummo.... Laughing my ass off!!!! Tanja-mummu.... HEEHHHEEE!!!

Häät järjestyy tässä hikkupiljaa. Ei oo mitenkään kauheeta määrää säädettävänä, kutsutkin odottaa printtausta ja saadaan ne ens viikolla postiin. Hääkimppu on sovittu, samoin pöytäkoristeet. Mekkoa väännetään ja kaasoilla sekä bestmaneilla on tietoutta teemasta. Huomenna mennään kattoo vielä Kivitupaa että miten tehään koristukset siellä. Ruoka on sovittu. Hääkiesit, heppavaljakko ja bändi sekä standuppimies on vielä vaiheessa. No onhan tässä nyt kaikkee pientä touhuamista vielä paljon mut se on semmosta mukavaa.

Siinä tänpäiväset. Ja voin kertoo että olen sanonut tänään ainakin 50 ihmiselle että GoMobilessa on verkkovikaa. Perkele....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti