tiistai 16. helmikuuta 2010

Hei, olen Tiia ja olen blogiaddikti

Mä otin vaikutteita "noilta muilta", ks. kommentit aiemmissa postauksissa, ja olen ihan villiintynyt tähän bloggaamisen maailmaan. Hassua! Aiemmin tämä oli lähinnä pahimpien höyryjen poistopaikka, mutta nythän hokasin, että tänne voi tosiaan kirjoittaa ihan mitä vaan =)! Tosin, olisi ehkä hyvä opetella käyttämään tämä Bloggeria ensin. Hannele vinkkasi, että jos sallin muidenkin kuin bloggeribloggaajien kommentit niin homma toimisi paremmin. Se pitäISI nyt olla kunnossa! =D

Stanstan arvontaan sain armosta onneksi jo toisen lipukkeen, mutta lupasin yrittää silti linkittää hänen sivunsa tänne. En ole aiemmin Stanstan arvontoihin osallistunut (70 000 lukijaa, hirmuisen hieno suoritus!!) joten en ole varma, riittääkö tuo linkitys jatkossa saamaan lisäarpoja? =) Palkinnot on tähän asti ollut niin hienoja että pakko on osallistua =). En kyllä ole eläessäni mitään voittanut, en edes perjantaipulloa töistä. Jos joskus käy niin että sen voitan, on sille kertynyt niin paljon arvoa, ettei sitä vaan raski juoda (arpalippu maksaa 1 e/viikko. Olen osallistunut alusta eli syksystä asti enkä KERTAAKAAN ole voittanut. Meillä osallistuu arvontaan alle 10 hlöä...).

Nyt kipinkapin suihkuun (kirjoitin ensin tohon että sänkyyn! Mitä ihmettä???) ja sitten Prinsessan (tänään jo huomattavasti vähemmän Pirun) kanssa lääkärille. Pitäkää jooko peukkuja ettei ole taas keuhkokuume!

4 kommenttia:

 1. Peukkuja pidän!
  Linkitys ei tällä kertaa tuo kolmatta arpalipuketta - mielestäni se on silleen kohtuullista kun mukaan osallistuu aina sellaisiakin, joilla ei ole blogia, jossa linkittää. Kaksi on siis maksimi osallistuminen tällä kertaa.
  Ja nyt MINÄ MENEN SÄNKYYN!!! ZZzzzz....

  VastaaPoista
 2. Juu, näin ymmärsinkin ja hyvä niin. =) Tarkoitin sitä, että nyt sain siis lisäarvan ikäänkuin "armosta" mutta jatkossa jos linkitän tuolla tavoin, niin onko se oikeanlainen linkitys lisäarvan ansaitsemiseksi? Kun en ole aiemmin arvontoihin osallistunut täällä blogimaailmassa ja olen varsinainen märkäkorva tässä lajissa... =O

  VastaaPoista
 3. Hyvä sitten. Terveisin paniikkipirkko =D

  VastaaPoista