tiistai 16. helmikuuta 2010

Nenäsuihketta ja piippua

Ei ollut keuhkokuumetta, kiitos kun piditte peukkuja! Keuhkot huutaa kyllä liman alla ja ahdasta on hengittely neidillä edelleen. Lisää Ventolinea ja lisäksi nenäsuihketta. Onneksi prinsessa(piru, taas) on hyvin tottunut erilaiseen lääkitykseen (kiitos siitä kuuluu 26 korvatulehdukselle) ja tietää, että lääkkeet on vain avuksi.

Se kyllä syö miestä ja naista, että käytiin Turengin arvauskeskuksessa reilu viikko sitten, eikä siellä viitsitty edes kuunnella keuhkoja vaikka mainitsin tuosta keuhkokuumealttiudesta (ja näkee ne sen koneeltakin jos vaan viitsivät katsoa). Sain vaan saikkulapun käteen ja käskyn mennä kotiin. Nyt sitten on tulehdus saanut jyllätä rauhassa tuon pienissä ja jo valmiiksi kovia kokeneissa keuhkoissa niin tietää sen taas, ettei tästä ihan heti parannuta. Onneksi käytin vielä tytön tuolla Pertillä, vaikka se kallista lystiä onkin. Sainpahan rauhan mielelleni ja tiedän ainakin että on tutkittu. Ja lääkkeitä. Ja tytölle ajan allergia- ja astmatesteihin. En edes halua ajatella kuinka kalliit ne kokeet on mutta pakko ne on ottaa. Mitään ongelmaa ei olisi, jos saisi rahat takaisin vakuutusyhtiöstä eli.... JOS exä olisi viitsinyt mullekin ilmoittaa, että on irtisanonut tyttöjen sairasvakuutukset!!!! Ne oli sen nimissä ja kun vaihtoi vakuutusyhtiötä niin samalla katkesi tyttöjen vakuutukset. Näin sen verran punaista, etten alkanut kysellä, että mihin osoitteeseen alan jatkossa lähetellä Iran lääkäri- ja lääkelaskuja. Hieman ihmettelen, onko se saanut Iralle kunnollisen vakuutuksen, kun sillä on tuo keuhko- ja korvasairaushistoria!! Mikä uusi vakuutusyhtiö muka korvaa noista aiheutuneet kulut jatkossakin nollan euron omavastuulla?? Harmittaa hirmusti. Ajattelin kyllä soittaa sinne entiseen (meidän nykyiseen) vakuutusyhtiöön ja kysellä onko mahdollista palauttaa vakuutus ennalleen mutta mun nimiin. Me maksetaan kuitenkin pilvin pimein erilaisia vakuutusmaksuja ko. yhtiölle joten uskallan toivoa pienenpientä joustoa sieltä suunnasta. Murr!

Tänään olisi illaksi tiedossa johdon laskentatoimen verkkoluento. Jippii. (Ironiaa). Taidan käydä matikankirjan kimppuun ja toivoa että luento sisältää jotakin sellasta jota jo osaan tai jonka opin omin avuin eikä siihen luentoon tarvitsisi osallistua. =) Jamppa-pamppa menee pelaamaan illalla ja tytöillä on kylpypäivä joten olisi mulla oikeasti kyllä aikaa vähän sivistää itseäni matikankaavoilla. Mutta kun ei kiinnosta _yhtään_.

Onneksi koulu lähetti tänään mulle tiedon, että JÄLLEEN yksi kurssi on hyväksiluettu! Yllättäen, matikkaa sekin =). Vähiin käy matikat (ja sillit) hihhih.

Tuo oli selvä merkki siitä että tämä poistuu. Palaan taas.


PS. Käveltiin lääkärireissulla kampaamoni ohi. Tahtoisin kovasti tehdä tälle reuhkalle jotain. Totuushan on se, etten sitten hääviikon ole käynyt kampaajalla ja sen kyllä huomaa. AINA lätsä päässä joka paikassa. Pienenpieni unelma heräsi, josko keväällä kävisin laitattamassa takaisin pidennyksen. Ikäänkuin kesätukaksi. Reilun vuoden aikana on a) otettu pois pidennykset jotka oli päässä kaksi vuotta (Stansta: kauhulla luin sun kokemuksia teipeistä. Mulla ne pysyi todella hienosti,parhaimmillaan 2 kk ilman että yksikään irtosi!) b)leikattu puolen sentin sänki c) värjätty blondiksi d) leikattu uudestaan puolen sentin sänki e) kasvatettu häätukka. Nyt tarttis taas tehdä jotain.

MUOKS: Kävin koulun sivuilla ja ihanaaaaaa: LUENTO ON VASTA TORSTAINA!!! Jee, saan laiskotella. Pah. Alan lyhentää parit farkut ja ompelen (viime kevääksi ostetut)kevätverhot loppuun. Jotainhan se on järkevää tänäänkin tehtävä. =)

6 kommenttia:

 1. Saas nähdä milloin mä innostun alkamaan uudestaan siihen teippihässäköintiin. Epsoo on sitä mieltä, ettei enää koskaan ikinä ollenkaan...

  VastaaPoista
 2. Matikanope oli ainoo joka mua ymmärsi..

  VastaaPoista
 3. Stansta: Kumma homma tuo teipittely. Itsellä tosiaan oli parisen vuotta teipit päässä ja pysyi hirmu hyvin. Parin kuukauden välein kävin fiksaamassa, yleensä oli pari-kolme teippiä irti, ei sen enempää. Ja niitä oli mun päässä kolmisenkymmentä! Siinä oli muutama kikka, joita noudatin niin alkoi pysyä. Laitoin hoitoainetta vaan latvaosiin, en siis yhtään niihin teippeihin. Pesin jokatoinen päivä ja hommasin sellaisen luonnonharjasharjan jolla sai hellävaroen harjattua ne auki. Aluks ne pysyi huonommin, kun se teippihius oli niin käsiteltyä, mutta sitten alkoi pysyä hyvin.

  Hannele: Matikka on ihan mukavaa, oikeasti. Mutta kun yläaste ja lukioaikana jäi noi matikantunnit lähes kokonaan väliin niin siltä pohjalta ei hurrata tuon talousmatikan kanssa... Joutuu tekemään moninkertaisesti töitä, että oppii käsiteltävät asiat ja tentti hirvittää jo etukäteen. Mutta opiskelua se vaan vaatii, kyllä se siitä suttaantuu =).

  VastaaPoista
 4. Tuo pipo päässä ja tukka 'hyvin' on luettava myös talven etuihin. Tänään viimeksi kirosin, kun on väännettävä tukkaa jotenkin että kehtaa mennä lenkille... Liian lämmin pipolle...

  T. talvea rakastava

  VastaaPoista
 5. Mulla on semmoisia kaikensäänlätsiä. Vähän niinkuin lippiksiä, mutta semmoisia "siistimpiä". Joka kerta kun menen töihin ilman lätsää niin joku kysyy "oletsä käynyt kampaajalla?". Kertonee jotain siitä, kuinka usein olen töissä ilman lätsää... Kerran kuukaudessa? =D

  VastaaPoista
 6. aivan huippujuttu että tulit viimein kaapista!

  istut tähän porukkaan kuin hattu päähän. ihana nainen olet, kerrassaan.

  täytyypä laittaa joitakin rastakuvia liskolandiaan, kun tuli nuo haivenet puheeksi.

  VastaaPoista