perjantai 19. helmikuuta 2010

Perjantai. Jee.


Paluu arkeen koitti mukavasti näin perjantaina. Ja viikonloppu on tietenkin vapaa =).
Ira meni tarhaan aamulla, jo se kyllä sinne kaipasikin kovasti. Ja sitten alkaa kaksi iskäviikkoa, eli tytöt tulee meille vasta kahden viikon päästä. Nyt olikin pitkä pätkä lapsia takana, kun otettiin nuo vaihtariviikot väliin. Ensin oli siis molemmat neidit meillä, sitten Ira lähti viikoksi isälleen ja Inca jäi meille. Sit taas viikoks toisinpäin. Sit ne olikin kaks viikkoa meillä putkeen. Iralla alkoi jo iskäikävä vaivata eilen, ei kai sitä hullukaan mua kolmea viikkoa putkeen jaksaisi =). Oli vaan aika jännä silleen, kun se on oikee Äitin Tyttö, eikä aiemmin ole iskää paljon kaipailtu. Ei se kyllä noiden tappelemiseen mitään auttanut, että olivat kaks viikkoa eri osoitteissa. Molemmat oli sitä mieltä että järjestely voisi olla pysyvä, ettei "KOSKAANIKINÄ tartte nähdä tota idioottia enää". Toivottavasti joskus oppivat arvostamaan sitä, että on sisarus. Kiusasin niitä, että mitä jos iskä ja Jenni saa vielä pari yhteistä lasta ja me kanssa niin sit niitä sisaruksia olisi kuusi. Että olkaa iloisia siitä, että teitä on vaan kaks! =). Ei auttanu. Kumpikin oli valmis vaihtamaan toisensa vaikka välittömästi pois...
Nämä talvipakkaset vie mut aina henkisesti tonne Thaimaan auringon alle. Toi kuva oli pakko laittaa kun löysin sen tuolta kansiosta. Siinä Ira aloittelee tankotanssijan uraansa Pattayalla. Varmaan joku kukkahattutäti tästäkin peliverkkarinsa pistäisi palasiksi, mutta siinähän saksii sitten. Ira halusi nähdä, mitä baaritiskin takana on ja tytöt nosti sen sitten tohon tankopöydälle (siellähän siis JOKA baarissa on tanko. Kukaan ei silti vältsysti strippaa, vaan ne tykkää tanssimisesta) ja tanssittivat Iraa.
Oli oikeasti hauskaa siellä, kun kuljettiin tyttöjen kanssa. Varsinkin Ira aiheutti kauheasti ihastusta siellä, koska se opetteli ensi töikseen sanomaan "kopunkaa" (kiitos) ja "savallii" (hyvää päivää) ja niitä se sitten hoki kaikille. Tuossa baarissa käytiin usein limulla kun se oli meidän hotellin lähellä ja nuo tytöt kovasti aina halusi Iraa silittää ja laittaa sen tukkaa. Yksi osti Iralle Hello Kitty -pinnejäkin, kun sillä oli päällä semmoinen Hello Kitty-mekko. Kauhean sydämellistä ja ystävällistä menoa kaiken kaikkiaankin. Käytiin me tyttöjen kanssa pedikyyrissä ja manikyyrissäkin pari kertaa =D.

Mulla on huomenna Vapaa Päivä. Jani lähtee pelaamaan päiväksi ja illalla sillä on saunailta. Saan muhia ihan yksin. Oikeesti, odotan niiiiiin kovasti sitä. Tässä on tullut oltua niin saatavilla monta monta viikkoa eikä yhtään "omaa aikaa" jolloin voin tehdä tai olla tekemättä mitä lystään. Joskus on vaan saatava olla ihan yksin oman pään kanssa. On sitten taas ihana olla toisenkin kans, kun on saanut hetken nollata itsekseen. Aamulla tosin herään varmasti aikaisin, koska Jamppa aikoo katsoa Suomen pelin joka alkaa klo 7.00. Tuskin nukun, koska tiedän mieheni sohvavalmentajan taipumukset. Uskon, että Jalonen kuulee Känädään asti herran peliohjeet... Mutta kun se lähtee pelaamaan klo 10.00 niin minä painun takas maate. Tai sitten en, mutta olen ja MUHIN! Illalla olisi työpaikan kemut ja ystävieni Hannan ja Hannan tyttöjen kekkerit. Työpaikan kemut jää väliin ja menen tuonne Hannojen pileisiin, kun siellä on kerta seksiväline-esittely =D. Vaikka kieltämättä houkuttaisi nämä duunipileetkin, koska luvassa on kuulemma aikuisviihdealan ammattilaisen shöy... Enpä vielä osaa kyllä arvata, kuka tekniikan puolen tyypeistä on moiseen lupautunut =D.

Käyn kyllä tänään jo pitkäripaisessa palkkapäivän kunniaksi. En muista koska olisi tehnyt näin paljon mieli alkoholia. Oikeesti. Semmoset kunnon tumut päälle, kauhea määrä kaikkea sekaisin ja hirveä morkkis seuraavalle päivälle (viikolle), siinä sitä tavoitetta. =) Ainakin pari kuoharia, ISON ginipullon ja ehkä mustikkalikööriä. Aloitan heti tänään kun tullaan kurkkimasta Janin siskontyttären poikaa. Niin, että jos musta ei kuulu viikkoon mitään, niin se tarkoittaa vaan sitä, että olen onnistunut tavoitteessani ja morkkis on niin kova etten pysty edes tänne kurkkimaan kuolematta häpeään.

Kippis ja Kulaus =)!!

3 kommenttia:

  1. Kiitos Patonki! Niin siinä kävi, että kaveri houkutteli "pahoille teille" ja minä täällä vasta heräilen kevyessä kenttäkanuunassa! :) noh, enpä herännyt miehen valmentaessa Suomen peliä enkä mihinkään muuhunkaan. Uusi päivä, eiliset kujeet, huh huh.

    VastaaPoista
  2. "Tässä on tullut oltua niin saatavilla monta monta viikkoa eikä yhtään "omaa aikaa" jolloin voin tehdä tai olla tekemättä mitä lystään. Joskus on vaan saatava olla ihan yksin oman pään kanssa. On sitten taas ihana olla toisenkin kans, kun on saanut hetken nollata itsekseen."

    HITTO kuinka Asiaa!!! ♥

    VastaaPoista