perjantai 26. helmikuuta 2010

Pako

Onneks loppui toi kotonamakuutus. Pääsin viimein töihin. Oikeesti, mahtavaa. Melki kaks viikkoa kotona tekee ihmisestä mielenvikaisen. Varsinkin jos siinä välissä oleva viikonloppu on pelkkää alkoholismia. Saattaa toki olla, että mielenvikaisuuden muodostumiseen vaikuttaa, että tuijottaa Paon viimeisen tuotantokauden kolmessa päivässä. Oli kyllä typerä tuotantokausi, viimeiset neljä jaksoa oli pelkkää pitkittämistä. Ei tule ikävä.

Se ois taas viikonloppu mutta nyt otetaan kyllä iisisti. Jamppa on vuorostaan hiukkasen kipeenä joten jää tämäniltaiset kekkerit väliin. Käväistään Leena-ystäväni kanssa tuijottamassa Trackersin viimeinen peli ja sit kotia kiltisti. Kai se on annettava periksi ja kattottava se Suomen lätkämatsikin. Rekkapenakin saapui reissultaan tuliaisena muutama pottu viiniä jotka tarvis hakea pois. Ehkä yhden voisi korkata niistä. Mutta vaan yhden. Se on kyllä aina vähän extremelaji, jos meillä on useampi pullo viiniä kotona... Onneks kummankaan ääni ei kestä Singstar-maratonia, joten ehkä se ei pääse repeämään käsistä. Jos vielä pitäisi alkaa naapurien kidutukseen Singstarin muodossa niin menishän ne viinit, kaikki. Selvinpäin se hoilottaminen on paljon kurjempaa, viini saa lauluäänenkin kuulostamaan PAAALJON paremmalta. Itselle. =D.

Ens viikko on iltavuoroa joten on aikaa tehdä kouluhommiakin pois. Hyvä sinänsä, koska tossa kipeenä maatessa en saanut tehtyä kun yhdet matikantehtävät ja rästiin jäi essee ja pari graafisen suunnittelun hommelia. Noh... ens viikolla sitten.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. ET KERRO miten se Pako päättyy!!! Mä jännitän sitä joka tiistai...
    Mukavaa viikonloppua sinnekin! :)

    VastaaPoista