maanantai 22. helmikuuta 2010

Pikapika

Ihan vaan tulin ilmoittautumaan että elossa ollaan. Viikonloppu oli aika raskas, mutta ilmeisesti olen jotain oppinut koska morkkista en ole vieläkään tavannut =). Sen sijaan jo lauantaina sain sanoa hei hei äänelleni ja sunnuntaina se olikin sitten täysin kateissa. Kurkku ei paljon kipeämpi voisi olla vaikka se olisi poikki.
En saa happea kun on kurkku niin turvoksissa ja keuhkot huutaa hallelujaata. Kävin tänään tohtorissa pihisemässä ja sain penisilliiniä ja yskänlääkettä. Ei mua kauheasti yskitä, mutta keuhkot on täynnä juttua. Keuhkoputkentulehdus on sitten mullakin! Samoten on äänihuulet tulehtuneet, tietenkin. Ne tulehtuu aina.

Harmittaa niiin törkeesti olla vaan taas täällä kotona. Ensin viikko Iran kans ja nyt sitten omia keuhkoja parannellessa. Morkkikset iski sitten siitä, kun täl tavalla lusmuilen kotona kaiket viikot. Onneksi pomoni kyllä kuuli äänestäni, ettei sillä töitä tehdä.

Nyt menen kuumaan kylpyyn. Illalla olis ollut viestinnän luento mutta skippaan. Kuumemittari oli sitä mieltä.

Snif ja kräh kaikille.

3 kommenttia:

  1. Voi ei! Koitahan toipua ja parannella!!!

    VastaaPoista
  2. Sä kyllä näytitkin ihan kuumeiselta/kipeelta kotiin lähtiessäs lauantaina! Voi raasua!

    VastaaPoista
  3. Voi kun oisin älynnyt jäädä kotiin silloin la-yönä... Mutta ei. Lähdin vielä kylille muutaman buranan voimin ja kotiin neljältä. On se kumma kun ei aikuinen opi! Ihan oli ansaittu tauti. =D

    VastaaPoista