maanantai 15. helmikuuta 2010

Vuonna 2009

Tammikuussa, 5.1. matkattiin Thaimaahan. Tytöt oli kaksi viikkoa mukana, ja sitten lähtivät Janin siskon perheen kanssa takaisin Suomeen. Me jäätiin sinne vielä kahdeksi viikoksi. Pyörittiin Pattayalla ja Koh Sametilla. Kotiuduttiin 4.2.2009. Tahdon takaisin pian!!!Helmikuussa aloitettiin heti tämä kun tultiin kotiin:


Oli aika ei-mukava lasku takaisin arkeen. Samaan syssyyn vaihtui duunipaikkakin joten:

Hei hei Aulanko!

Maaliskuu oli pelkkää remonttia. Yök.Huhtikuussa sai sentään jo vähän sisustaa uutta kylppäriä. Sinne hankittiin mm. nämä:Myös polttarit vol.1 oli huhtikuussa kivassa kylässä nimeltä Sastamala kera ihqun DD-kerhon:


Tukan väri vaihtui hetken mielihäiriöstä:


Huhtikuussa oli myös Finlandia-ajo ja muuta hevostelua:


Toukokuu:
Kaamea, hirveä loppurutistus, taistelu raksafirmaa vastaan ja viimein sai TV2 kuvata meidän uutta kylppäriä:


Talviturkki lähti ennätysvauhtia, kiitos Selman:

Artsy voitti upeasti ravilähdön Kuopiossa, kuva ei ole autenttinen, mutta heppa on:


Kesäkuu:
Hmmm... mitä tapahtui kesäkuussa?
Juu. Hevostelua. Veera-ponilla ratsastusta (auts) ja Artsyn hyvät sijoitukset lähdöissään. Häiden suunnittelua jo täydellä teholla, ja tietenkin: Kissapesueen lisääntyminen! Ihanat poikaset syntyivät meidän nyt jo edesmenneelle Raksu-kisulle ja kaksi niistä sai kodin meiltä ja kolme muualta.
Niin ja oli polttarit vol.2 Hauskuutta kerrakseen!
Polttariseurueelle vielä iso KIITOOOSS!!
Veera ja epätoivoinen heppailija:Kisuvauvat: (Näistä kaksi tulikin kuvattua jo tänään aiempaan postaukseen)

Heinäkuu:
Hääpanikointia. Se taisi mennä siinä. Ei kuvattavaa, ei ainakaan löydy koneelta mitään. Lukekaa heinäkuun blogit, ehkä se kuvastaa panikoivaa morsianta =).

Elokuu
Avioliiton satamassa toistamiseen. Mitähän kuvia tähän valitsis...? Päivä oli maaginen.
Oho!! Mulla ei ole hääkuvia ollenkaan koneella! Vain naamakirjassa ja dvd:llä! Hassua!Elokuussa rakas elämänkumppanini, kissani Henry the Great lähti pyydystelemään taivaallisia hiiriä kymmenen vuoden iässä. Ikävä on!


Syyskuussa täytin kolmekymmentä. Mietteitä siitä täällä
Ei juhlittu. En ole juhlija oikeastaan muutenkaan mitä tulee omiin kemuihin. Häät ja remppa oli vetänyt tämän perheen talouden aivan kuralle joten ei olisi ollut varaakaan, katotaan sitten tänä vuonna ;). Mummu kuoli, samoin tätini, samoin kaverini. Ikävä on heitäkin. Kissanpennut pääsi uusiin koteihin ja niiden emo lähti paremmille apajille. Meille jäi kaksi pikkuista, jotka nimettiin perinteitä kunnioittaen Roniksi ja Jennaksi. Emo oli Raakel ja edellinen kisuni Henry the Great (Henkka). Voitte pohtia, mistä kissat sai nimensä...
Hei hei Raakel, hei hei mummu ja Päivi ja Rakke.
Kivaa oli se, että koulu alkoi. Kovasti yllätti sinne pääsy. Ja nyt katsellaan jo ensimmäisen vuoden loppua, koulua on lähes puolet suoritettu! Olen ylpeä siitä, etten ole antanut periksi vanhalle koulukammolle vaan olen yltiötunnollisesti suorittanut kursseja. Niitäkin, jotka olisi oikeasti ohjelmassa vasta ensi vuonna.
Niin ja appivanhempien häälahjapiipahdus Montenegrossa valaisi muuten synkän syyskuun. Ihana paikka!

Raakel:


Bar-Montenegro:

Lokakuu:
Kouluakoulua. Töitätöitä. Jotenkin vaikuttaa siltä, että loka-marraskuu meni perinteisessä syysusvassa. Tehtiinköhän me mitään ihmeellistä? Kylvettiin paljon kynttilän valossa ja haaveiltiin uudesta Thaimaan matkasta sitten joskus isona, mutta sen lisäksi? Oli yhdet häät ja hautajaiset. Samana päivänä. En kuvannut kumpiakaan. Oli myös ystäväni Jaanan polttarit, niistä yksi, huonolaatuinen kuva:


Marraskuu
Samaa kauraa. Ei edes kuvia.

Joulukuu
Tytöt oli kaksi viikkoa isällään joten oli jotenkin turhauttavaa tehdä joulua, kun en ole varsinaisesti jouluihminen. Jouluisin iskee kaamea kaukokaipuu, johtunee aiempien vuosien reissuista joulunaikoihin. Jouluaatto meni kullan kanssa kylpylän tiskin takana ja Aulangon jouluherkuista nauttien. Rauhallista. Muutenkin joulukuu oli tämmöiselle hellehirmulle kauheaa tuskaa, kamala pakkanen!
Mutta se oli ihanaa, että koulu meni hyvin. Luovat kirjoittelut sai hienot arvioinnit ja se jaksaa yhä edelleen lämmittää.

Semmoinen oli Tiijjan vuosi. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä. Hymyssä suin voi jo muistella, vaikka toi kevät ja alkukesä kaaoksineen ei silloin paljon naurattanutkaan =).

3 kommenttia:

 1. Aikamoinen katsaus! Sulla on selkeästi silmää kauneudelle!
  Mäkin muuten hevostelin nuoruudessa vuosia; ratsastin 6-7 vuotta ja hoidin jonkin verran ravureitakin. Totaalisaattorissakin istuin naputtelemassa kaksarin konetta viisi vuotta. Lapissa.
  Mun poika lähtee huhtikuun lopulla kuukaudeksi Thaimaaseen...
  Vastaan siihen sähköpostiin, mutta vasta ehkä huomenna JOS päivitän kohta blogini virkkuutauolla... :)

  VastaaPoista
 2. Oiva idea. Ajattelin 'varastaa'. Saanko?

  VastaaPoista
 3. Patonki, ole hyvä vaan. Jotenkin on mukavaa, kun voi tehdä yhteenvedon vuodesta ja todeta että olisi se huonomminkin voinut mennä vaikka välillä tuntui ihan hurjalta!

  VastaaPoista