maanantai 15. helmikuuta 2010

Kaameita kuvapostauksia

Iran yskä se ei ota laantuakseen, joten vain käväisin töissä aamulla ennenkun Janin piti päästä omien hommiensa pariin. Tehtiin sitten läpsystä vaihto ja tulin hoivaamaan pikkupotilasta(pirua). Nyt Lapsi tuijottaa Simpsoneita deeveedeeltä massu täynnä makaronilaatikkoa joten nyt on äipällä hetki aikaa itselle. Keitänpäs oikein sumpit sen kunniaksi, hetki vaan...
Noinikkää.
Koska en ole hetkeen postannut kuvia, niin tehdäänpäs kaksi oikein pelkkää kuvapostausta. Välitekstein tosin.(Tajusin, idariminä, että puhelimesta saa muistikortin pois. Muistikortin voi asettaa adapteriin ja adapterin koneeseen. Se samperin simpukkaluuri, kun aiheutti tämän teknologia-osaamattomuuden!)

Tässä on hetken ollut niiiiin saamaton kodin suhteen (juu, kuulen oikein, kuinka omatunto soimaa 2,5 v sitten tehdystä lupauksesta että kun sinne muutetaan niin pidän sen ultrasiistinä. Yeah right!)niin rangaistukseksi itselleni tein tupatarkastuksen kameralla. Jos tämä ei saa siivousintoa heräämään niin on se nyt saakeli kumma! En siis alkanut siivoilemaan kameran vuoksi, joten tässä meidän Koti kaikessa kaameudessaan. Siitäs sait, Tiijja!

Kun avaa eteisen oven, näkyy tämmöistä:


Ja kun tulee pois tuulikaapista, niin näky on tämmöinen:


Esiteinin huone, kun käännät katseen vasemmalle (yllättävän siisti!)


Ja oikealla näkyy meidän kodin kruununjalokivi (vaikka katsoisi vaan hintalappua)


Mennäänpäs sinne. Ja kurkataan kodinhoitotilaan:


Voi luoja....Äkkiä pois sieltä! Entäs sitten vessa?


Vietetään hiljainen hetki Heathin muistoa kunnioittaen ja käännytään vilkaisemaan olohuonetta:


Just... Onneksi kuvanlaatu on sen verran huono, ettei pölykoirien päiväjuoksu näy... Katsotaanpas toisestakin vinkkelistä sinne:



Ei auttanut. Keittiöön, mars:


Ja toisesta suunnasta:


Näin meillä ;):


Eteisaulan sormenjäljenottimet:


PikkuPrinsessan(pirun) valtakunta, jossa kissat tykkää kanssa touhuta: (kukahan tuon raivaa???)


Murheenkryyni eli makuuhuone: (Päiväpeittäminen on turhaa. Siniset seinät on kamalat)



Nukkutila toisesta suunnasta, seinälle Jani sai ripustettua nuo palkintoseremoniakuvat. Monta heppaa ja kuskia se onkin ehtinyt jo onnitella =) :



Elpyvä prinsessa(piru), josta kanssa piti ottaa kuva. Kun kerran lupasin, että jotain hyvää pitää aina olla valituksen vastapainoksi:


Ja ne karvaiset lapset, Ron ja Jenna:


Joo... Taidan mennä siivoamaan... Tai en mee. Juo kupin kahvia ja teen toisen kuvapostauksen viime vuotta koskien. Sitten kyllä häädän nuo villakoirat. Ja menen siivoamaan pikkuprinsessan(pirun) huonetta majaleikeistä. Huoh. =)

8 kommenttia:

  1. Todella kaunis koti sulla! Mahtava määrä leffoja!!! Mulla taitaa olla cd-levyjä saman verran, mutta suurin osa niistä on piilossa makkarin komerossa vanhanaikaisiin matkalaukkuihin pakattuna. Joo, puran ne "joku päivä jonnekin", hah. En usko, ehkä.
    Hyvää viikon alkua! :)

    VastaaPoista
  2. Mä EN tajua MIKSI en saa itseäni sun blogin lukijaksi tuon kuvani kera??? Yritän toiste uudestaan, mööh. :(

    VastaaPoista
  3. Siis mitä "luojaa" tuossa hienossa pesutuvassasi, meillä ei ikänä noun hienoo.. http://hannelenparatiisi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. P.S.
    Miksi et salli "KAIKKIEN" kommentoida.. Olisi helpompi laittaa linkki suoraan blogiini. http://hannelenparatiisi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Hei kaikki.
    Hannele: mä olen niin urpo tämän bloggerin kanssa, hyvä että osaan kuvia ladata. Otan mielelläni vastaan vinkkejä, että saisin sallittua kaikkien kommentit. En ole edes huomannut moista, ettei kaikki voisi kommentoida!
    Luojaa siinä oli (on yhä...) se, että sukkia ja urheilukamaa roikkuu siellä sun täällä. Toinen puoli pyykkäystilasta on teille vielä näyttämättä ja sepä se vasta onkin täynnä Miehen pelikamoja...

    Stansta: Meillä on juu leffoja... Mies on leffafriikki. Näkisit vaatehuoneen (mitä en alkanut kuvaamaan, joku raja mullakin), se on täynnä VHS-kasetteja... CD-levyt on tuolla olohuoneessa kanssa, kolmessa hyllyssä ja kahdessa rivissä päällekkäin. Niitä on samanverran kun leffoja. Ja siihen päälle mun kirjat, joita niitäkään ei ole ihan muutamaa. Ihme hamstereita ollaan noiden suhteen. Muuten ei kyllä olekaan mitään turhaa täällä. Mä vippaan kerran vuodessa turhat roinat mäelle. Kirpparille (nytkin on pöytä tuossa lähikirpparilla)ja UFFille.
    Mä näen sun kuvasi kommenteissa kyllä, mutta en lukijoissa. Omituinen tämä bloggeri, eikös? Rasittava suorastaan. PitäISI jaksaa perehtyä tähän hiukan paremmin, mutta kun en saa aikaiseksi =(. Menenpä tutkimaan tässä välissä, kun värkkään tuota kuvakoostetta viimevuodesta.

    VastaaPoista
  6. Mulla on kaikki C-kasetit ja kaikki VHS:t tallessa (kotona) mitä mulla on IKINÄ ollut. Hams-te-ri!!! Kirjoja vähemmän ellei lasketa runo- ja aforismikirjoja.
    ...hei, tuu tänne vippaa kaikki ylimääräinen pois? Tyytyisin muutamaan euroon, mutta UFF:iin EN veisi mitään!
    Kuva tosiaan tulee kommentteihin, mutta ei lukijoihin. Outoa! Hö.
    Kiitos kun OLET!!!! ♥

    VastaaPoista
  7. aaaah!
    voi miten mukava uusi tuttavuus oletkaan!
    onneksi laitoit tuon viime vuoden kalenterin, säästin paljon aikaa ja kun pääsen blogisi historian kimppuun, on tarina jo tutumpaa.

    tervetuloa lukijakseni. ilahduin kovasti.
    niin, ja tervetuloa blogiperheeseemme!

    VastaaPoista
  8. Kiitos, Liskonainen, kauniista sanoista!! On teillä todella lämminhenkinen perhe ja hyvänen aika miten lämpöisä vastaanotto! Nykyisin kun tulee blogimaailmaan niin tuntuu kun kotiin tulisi. Ihmeellistä, kerrassaan!

    VastaaPoista