maanantai 1. maaliskuuta 2010

Iltavuoroviikko

Piiitkästä aikaa olen iltavuorossa. Mukavaa. Saa väännettyä kouluhommia ja luettua blogeja =). Tosin kouluhommat ei kiinnosta YHTÄÄN koska yksi pirun Access-tehtävä ei suostu toimimaan. En vaan osaa käyttää ilmeisesti accessia ja en sitten osaa yhdistää taulukoita oikein. Ilmoitin opettajalle asiasta ja pyysin neuvoa, mutta ei ole ope mulle vastannut. Kohta jää tehtävä tekemättä hitto soikoon!
On tossa kyllä muitakin tekemättä, mutta jotenkin ärsyttää nyt niin paljon toi yksi tehtävä ettei huvita tehdä noita muitakaan. Pakko se on vaan saada itseensä niskasta kiinni. Vielä pari kuukautta ja sit ois tauko koulusta. Ihan hyvä, nyt on eka kerta kun tökkii kunnolla. Pienestäpä sain itseni lietsottua ketutukseen!

Vitsit että eilen tuli hyvä mieli. Mobilisoin pienen varainkeruun entisessä työpaikassani kun siellä keikkahommaa tekevä hyvä ystäväni valmistuu hierojaksi tässä keväällä ja sillä on pian synttärit myös. Neiti on kovin tykätty ko. työpaikassa (siellä on kaikki ihan huippuja!) ja ei paljon vaadittu että idea päätyi toteutukseen. Hommattiin neidille valmistumislahjaksi semmonen mukanaraahattava hierontapöytä. Ei se varmaan mikään pro-pöytä ole, mutta kyllä sillä alkuun pääsee ja kun tietää ettei hänelläkään liikaa rahaa ole, niin jotenkin tuon pöydän hankkiminen porukalla oli paikallaan. Neiti sai pöytänsä eilen ja kovin oli ollut iloinen. Oli uhannut mukiloida mut kohdattaessa =). Ihan loistavaa. Voi olla, että neidin taidoista on jatkossakin hyötyä... =D.

Käytiin eilen katsomassa Sherlock Holmes, se oli ihan hyvä pätkä. Tykkään ylipäätäänkin Guy Ritchien leffoista, mutta ehkä vähän mä jäin jotain kaipaamaan. Ehkä enempi semmoista ritchiemäistä otetta. Mutta ihan oli katsomisen arvoinen. Illalla tuijotettiin vielä Rööperi kun sattui tulemaan teeveetonnilta. Sekin oli ihan yllättävän hyvä. Yleensä kotimaiset on melkoista scheissee (katsottiin tossa joku aika sitten Haarautuvan rakkauden talo, jumalauta miten turha leffa minun makuuni...) joten oli jopa positiivinen yllätys. Ei suomileffat kyllä ruotsalaisille pärjää, valitettava fakta.

Lenssu pitää vieläkin otteessaan mutta sentään jo töihin ihan kykenee ja ääni kulkee. Kohta pääsee taas hoilaamaan singstaaria =).

1 kommentti: