keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Good Mama!!!!

Se on siis hevonen. Meidänkin hevonen ja muutaman muunkin kanssa. Semmonen hevonen, joka voitti tänään ravilähdön tuolla Vermossa. Huikeeta! Sillä on takana kuusi starttia, joista yksi kolmossija ja nyt yksi ykkönen. Lisäksi on nelonen, vitonen, laukka ja laukan takia 13.sija. Nyt näyttää ihan hyvältä. Startti oli vielä erittäin hyvä ja puhdas, ei pelkoakaan laukkaamisesta. Johti alusta loppuun asti ja ihan selkeellä kaulalla maaliin. Aika mahtista!!! Nyt on voiton johdosta voittosummakin ihan kohdallaan noin vähiin startteihin nähden.

Paha mieli on kyll tämän ilon lisäksi erään Pojan puolesta ja tekisi mieli rutista semmoisesta asiasta, josta tulisi vaan sanomista, niin en viitsi. Rasisti olisin sitten ehkä. Vaikka nyt voisi olla syytä hiukan ollakin sellainen.

Hei mut semmonen asia on jäänyt vallan kertomatta, että mähän sain siis uuden tukan maanantaina! Otin siis melkoisen määrän lisää hiusta päähäni ja nyt totuttelen olemaan pitkätukkainen. Letti on tonne puoleen selkään pitkä ja sitä on silleen sopivan paljon... =) Musta ainakin ihan luonnollisen oloinen lopputulos ja värikin on hyvä. Pitäiskö joku kuva laittaa? Okei sit. Ponnarin pituus ehkä kertoo eniten?

Vanha ponnari:


Uus ponnari:


Hihhei:


Semmonen puukkotukka. Hyvin tähän kyllä on tottunut. Teipit ei tunnu yhtään ja tukkakaan ei tunnu painavalta tms. Kyllä mä näiden kans menen ihan hyvän hetken.

1 kommentti:

  1. Kiitos kun olet niin mukana tuossa Pojan hommassa! Lämmittää! ♥ (Poika lähti mustasta silmästä ja vinosta nenästään huolimatta juuri 10 tunniksi duuniin)
    ONNITTELUT Vermo-voitosta!!!
    Mullahan olis kans noi teippijatkot olemassa ja välillä tekis mieli laittaa ne takaisin. Pitää miettiä. Sulle sopii pidemmätkin hiukset kivasti! :)

    VastaaPoista