lauantai 11. syyskuuta 2010

Paluu karuun todellisuuteen

No fiilistellään ensin.

Piparitaloja?Spermapankki (1 cl Bailey´s, 2cl banaanilikööri, 1 cl ginger ale)


Siitäpähän tiiätte:


Parit näkymät:Saatan laittaa lisää kuvia, jos jaksan. Reissu oli ihan mahtava! Shoppailtuakin tuli enempi kuin tarpeeksi... 8 paitaa, 2 hametta, 2 kengät, vyö, villatakki, neljät rintsikat kahdet alkkarit, hajuvettä... Yhteensä 110 egee nuo kaikki. Ei paha. Jampallekin löytyi farkut ja bleiseri sekä parit kengät ja "pimppari"hattu =).

Nyt lähinnä ahdistaa ja suoraan sanottuna vituttaa todellatodella paljon tämä arkeen paluu. Töihin on mentävä, kuten viime yönäkin, mutta sen voin sanoa, että nyt alkaa tämän mitta olla täynnä. Ja mulla ei ole maailman lyhin pinna. Mutta sanonta "mulle ei vittuilla", voisi sopia nyt tähän. Jos jotain olen tähän ikään mennessä oppinut niin sen, että jos paskaa ei ole pakko sietää, niin silloin sitä en siedä. Joten puren hammasta ja lusin tämän yön vielä ja seuraavassa vuorossani päällikön kanssa aion hiukan avautua aiheesta perehdyttäminen työntekoon tai pikemminkin sen puute. Saatan hiukan alustaa myös aihetta nimeltä työpaikkakiusaaminen. Ja ilmoitan samalla
että ei tartte mulle jatkossa noita työtunteja juurikaan laittaa. Pärjään pirun hyvin ilmankin. Ja onnea vaan paremman työntekijän metsästykseen.

Mut nyt tää lähtee viemään väsynyttä pikkuneitiä uimakouluun. Palataan taas!

1 kommentti:

  1. Tollanen tosiaan syö naista jos on mentävä paikalle vasten tahtoisesti. Ota vaan puheeksi ja kissä pöydälle. Eihän se haittaa varsinkaan jos et menetä siinä mitään. Tsemppiä!
    Ihania kuvia! Kiva kuulla, että reissu onnistui! :)

    VastaaPoista