perjantai 3. syyskuuta 2010

Omituinen perjantai

Onpas tapahtunut ihmeellisen paljon hyviä asioita. Peruskyynisenä en voi kuin ajatella, että mitähän megalomaanisen suurta paskaa ropahtaa niskaan pikapuoliin... =D
No. Aloitetaan nyt vaikka siitä, että mentiin Vermoon kun siellä oli sekä Good Mama että Artsy startissa lounareissa. Mama ekassa ja Artsy vikassa. Mama oli kolmas (aloittelee uraansa vasta, alle 5 starttia hepalla yhteensä) ja Artsy hienosti toinen! Hyvin meni siis! Mä sain jopa totolla hiukan fyffeä ylös, tosi hiukan mutta silti... =D.

Vein Jampan takas töihin ja lähin itte hiukan asioille. Kävin varaamassa kampaajalle ajan. JEEEE!! Uus tukka tulee parin viikon päästä. Tarkemmin sanottuna lopputilipäivänä, mikä onkin hemmetin hyvä päivä hiukan hemmotella itseään. Menen ensin Riikalle, että se värjää mun lettini ja siitä suoraan alakertaan Jonnalle jotta saa lisätä mulle tukkaa. Jepajep. Pidennykset is päk! Sanoin Jonnalle, että ei mitään vähän kerralla ja luonnollista vaan reilusti lisää lettiä. Se lupasi tilata kaks nippua... Pituus jouhilla on 30 cm eli mulle tonne lapaluiden alle. Jonna oli ihmeissään mun hiusten väristä, kun sanoin sille, ettei tätä ole värjätty yli vuoteen vaan koko pehko on omaa, luonnollista väriä. Riikka siis vaan kiillottaa mun oman lettini =D. Ei sempualeen, en ole ollut oman värisellä tukalla sitten sen jälkeen kun täytin 13. Silloin olin sitä mieltä, että tukkani on maantienvärinen ja sama harhaluulo on säilynyt tähän asti. No eihän se ole, ihan tumman ruskee tää on. Oli aika vitsikästä nähdä oman tukan väristä irtohiusta =D. Tarkemmin sanottuna täsmälleen väriä numero 4. =D En malta oottaa tukkatohtoriaikaa!!!

Siinä kun aikaa varailin, niin puhelin soi ja tuli kutsu työhaastatteluun. Siitä ei sen enempää ennenkun jotain vahvistuu tai ei vahvistu. Hyvä fiilis tästä mulla silti on ja toivon, että niillä musta. Mutta mahtista päästä haastatteluun edes!

Mitäs vielä. Ai niin. Yhtiö- ja sopimusoikeuden tentti oli arvosteltu toissa päivänä ja perskeles, sain siitä vitosen!! Itse asiassa koko kurssista pätkähti femma, joten taputapu mulle vaan. Tästä on hyvä jatkaa.

Ainoa hiukan mieltä alas painava asia on se, että tilasin uuden mekon itselleni ja jouduin palauttaa sen koska se oli liian pieni. Ja koko oli siis 38, jonka oletin olevan reilu itselleni!!!!!!!! Sain uuden mekon postissa tänään kokoa 40 ja se sopii.... Koitan lohduttaa itseäni sillä, että mekko kinnasi VAIN tissien kohdalta mutta muuten oli ok. Tämä nelikymppinen taas istuu kuin hanska, myös tissien kohdalta =D. Eli en ole siis lihonut, mulla on vaan niin julmetut amberssonit ettei ne mahu mekkoon. HAH HAH HAA!!! Ei mut oikeasti. Tota toppiakin oli ihan paska tehdä kun ei mikään kaava käy suoraan. Vyötärö ois pitänyt ottaa eri kaavasta kuin pituus ja sekään ei olisi sopinut rinnanympäryksen puolesta. Niin ihan sama vaikka piirtäis itse kaavat itselleen, ihan turha yrittää meikäläisen sopia mihkään valmiisiin kaavoihin. Sopii ehkä myös henkisesti... =D

Topista puheen ollen. Sain sen alaosankin nyt väkästeltyä mutten millään jaksa ottaa kuvaa ja laittaa just nyt. Se ei mennyt ihan niinkuin elokuvissa ja jouduin fiksaan sitä monenmonta kertaa ennenkuin onnistuin edes jotenkuten välttävän siitä saamaan. Taas samat ongelmat kuin yllä. Lantion mitta ei täsmännyt vyötärön mitan kanssa samaan kaavaan ja tietty se ongelma että mistä tätä kaavaa nyt sitten lyhennetään... Pah. Lopulta heitin kaavat helevettiin ja ompelin vähän mitä sattuu. Lopputulos näyttää just siltä. Kyl sitä nyt ehkä pitää just ja just. Mut vähän lyhyt siitä sit tuli kun onnistuin itseni aliarvioimaan pituudessa vaikka vois kuvitella ettei se ole mitenkään mahdollista enää tällä varrella. Ja mittanauhahan on siis vain amatöörejä varten. =D

Maanantaina lähetään Riikaan. Pois tullaan perjantaina. Mukavaa! Sitten on viikonloppu töitä ja sit laivalle Minnan ja Sannin kanssa juhlimaan etukäteen synttäreitä =). Ja sit uus tukka... jipihipi!

Nyt tää alkaa henkisesti valmistautumaan töihin lähtöön. Hiphei ja hauskaa viikonloppua kaikille!!!

1 kommentti: