keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Normipäivä

Venähtipäs pitkäksi tämä kirjoittamattomuusaika. Jotenkin on taas vaan vilahtanut viikko, mihin ihmeeseen, kysyn vaan…

Laivareissu oli aivan mahtava! Meillä oli siis niiiiiin kivaa, että suoraan sanottuna ihmetyttää =). Hengailtiin laivalta löytyneiden tuttujen kanssa ja tutustuttiin uusiin tuttavuuksiin. Paljon tanssia, vähän hoilottamista ja hauskanpitoa. Ja sammakkokin maistui ihan mainiolta… =) Perjantaina rötvättiin saunaosastolla, vähän ostoskeltiin ja syötiin massut ihan täpötäyteen kaikkea namiruokaa. Oltiin melko väsynyttä kauraa kun junaan istuttiin. Onneks Jamppa haki meidät Toijalasta, muuten oltais jouduttu odottelee siellä tunti. Kotona odotti kiva ylläri. Stansta oli laittanut mulle arpajaisvoittoni joka samalla oli synttärilahja. Kääröstä paljastui synttärirunoja by Eino Leino, aivan mahtavaa Fazerin pistaasipähkinällä maustettua suklaatia ja kaunis rintakoru. KIITOS STANSTA!!!!!!!!!

Synttäripäivä (kiitos onnitteluista!!) meni mukavasti, ihan kaksisteen. Nukuttiin pitkään, käytiin Popinossa syömässä ja mentiin leffaan. Voitteko kuvitella, meikä söi pihviä!!! Ainaski puolet sain syötyä, kunnes piti luovuttaa ja antaa loput Jampalle. Mutta pirun hyvää se liha oli, kunnes tuli stoppi. Ei vaan massu vielä vedä niin paljoa tota lihaa, mitä tekis mieli syödä =). Käytiin kurkkaamassa The Expendables, mikä oli ihan tosi positiivinen ylläri. Semmosta 90-luvun toimintaleffaa hiukan parodioiva ja törkeen kovilla näyttelijöillä ( Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham, Dolph Lundgren, iso Arska ja vaikka ketä) varustettu äksönpläjäys. Ei sitä kauheen tosissaan voi kattoo, sen verta kieli poskessa oli se tehty. Mutta hauska se oli. Illaksi mentiin kotiin hoilaamaan Singstaria (SuomiHittejä =)) ja vähän maistelemaan Riikan tuliaisia. Balzamia siis. Sikahyvää kun murskaa puolikkaan appelsiinin ja pari lohkoa limeä lasiin (kuorineen), kippaa Balzamia 4 cl niiden sitrusten päälle, lasi täyteen jäitä ja tyhjäksi jäävä tila täytetään Russianilla. Tyhjäksi jäävä tila riippuu juojasta, itse en niin perusta sen Balzamin mausta raakana joten tyhjää tilaa oli reilusti. Semmonen 2,5 dl itse asiassa, noin niinku suunnilleen. Naminami!

Sunnuntai meni ihan mukavasti sekin. Heppaillessa meinaan. Mentiin tuonne Lintumaalle katsomaan kuinka se meidän Hopo on kotiutunut. Jotain se oli siellä hölmöillyt ja säikkynyt kun oli kyljet ruvella (alkavat jo onneks parantumaan) ja vesiautomaattia se reppana pelkää kanssa... Saa nähdä koska oppii sitä käyttämään... =) Menin kentällä hetken semmosen mukavan heposen kanssa pikkasen ihan vaan lönköttelyä ja koitin jopa inasen ravata sillä. Ei ole toi koulu/harjoitusravaus mun juttuni, ärsyttävää pompottelua...Lähettiin sit vielä pienelle maaastolenkille silleen, et Jamppa talutteli Hopoa perässä. Hyvin meni ja Hopokaan ei kompuroinut yhtään! Ihmeellistä.

Nyt on sit kauheen kamalan kipeet sisäreidet. Tilannetta ei varmaan helpottanut se, että menin combattiin maanantaina pitkästä aikaa. Tervettä kipua? =)

Joo, mut tämmöttistä. Ihmetellääski taas.

1 kommentti:

  1. Kiva, että paketti tuli perille ja ilahdutti. :)
    Mukavalta kuulostaa sun viime aikaiset touhut -samaa ei voi sanoa täällä...

    VastaaPoista