torstai 16. syyskuuta 2010

Hidas Hämeestä, moikka!

Niih.... Tänään sinne laivalle. Olis varmaan fiksua pakata jotakin mukaan, eiks je? Tajusin aamulla, että kaikki järkevät reissulle mukaan kelpaavat vaatteet on Riikan reissun jäljiltä vielä unohdettuina pesukoneeseen. Siis kuivaan semmoseen, ajatuksena, että pesen sitte joskus. Puhelua rakkaalle klo 8.45, että pistäkköjooko pesukoneen päälle... Pisti se. Nyt ne kamppeet on sentään jo kuivurissa, joten ehtivät matkaan mukaan. Kauheen vaikee miettiä, että mitä sitä nyt sitte ottais. Varmaan jotain hippavaatetta, mut sit varmaan jotain (taxfreessä) vetelehtimisvaatetta. Mä en sitten yhtään tykkää tämmösestä mitäpukispäälle- ja mitäruokaalaittais -kysymyksistä. Kattellaan sitten, jahka toi kuivuri on pyörinyt että mitä sieltä löytyykään.

Haen Irmelin eskarista heti sen päätyttyä, jotta eroahdistus ei olisi niin suuri. Mulle siis. Ehdin viettää iltapäivän sen kanssa vielä ennen matkalle lähtöä. Incan voi hakea vasta viideltä, kun sillä on koulun jälkeen kuviskoulu. Suuri taiteilija luo taidetta niin antaa sen luoda. Siitä kun tulee kuulemma isona muotisuunnittelija, niin onhan se pohja hyvä luoda ajoissa =). Ikävähän niitä taas tulee viikon aikana kun ovat isällään ja morkkismutsi ruoskii itseään laivalle lähdöstä kesken meidän viikon. Lohduttaudun sillä, että lähdetään kuudelta, lapset menee nukkuun kahdeksalta ja aamulla menevät "töihinsä" ja sit isälleen. Yhdessäoloajasta ei siis periaatteessa puutu kuin nuo kaksi tuntia tänä iltana. Lapset hyötyy morkkisäidistä, joka omaa huonoa omaatuntoaan lievittää lupaamalla tuliaisia. Lapset sanoi vaan, että hauskaa matkaa. Saattaa se ikävä tuota miestäkin tulla, kun en tykkää yhtään nukkua ilman sitä.

Vitsit mikä flow tänään. Ihan pelkkiä sanoja ja ajatuksen pätkiä. Hyvä mä. Onpa kerrassaan mielenkiintoinen bloggaus tänään... Jepsis jee.

Mutta jättiskiva se on sinne laivalle mennä. M & S on erittäinerittäin rakkaita Ystäviä joiden kanssa on kyllä poikkeuksetta ollut aina hauskaa. Toivottavasti ei myrskyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti