maanantai 6. syyskuuta 2010

LomafiuwistelyäRiiasta vuonna 2008 lokakuussa otettu kuva tuo ylläoleva... =D

Kauhee kun on vaikee sisäistää että kohta lähetään. Lento lähtee 12.40 sinne Riikaan eli ihan just aletaan liikahtaa Pirkkalan suuntaan. Mä en jotenkin ollenkaan ole ajatellut, että tässä jonnekin mentäis, niin nyt tää tuli muka niin äkkiä... =).
En oo kerennyt jännittää etukäteen tota lentookaan ollenkaan, hyvä että muistin heittää pamit laukkuun. En ole sentään niin hullunrohkea että yrittäisin ilman niitä lentää. HUH! (Pelkkä ajatuskin sellasesta alkoi hikoilututtaa...) Sitten onkin pamit lopussa ja tarttee mennä vinkumaan lisää tulevaisuuden varalle. Ärsyttävää vaan mennä nyt eri lääkärille kun ei oo sitä kivaa ja ymmärtäväistä työpaikkatohtoria. Saattaa olla, että joudun ihan oikeesti menee jollekin kallonkutistajalle ennenkun saan sen reseptin. Saakeli sentään. No mut sitä sopii miettii sit vasta.

Tässä hiukan kuvia lisää tuolta parin vuoden takaiselta reissulta.

Tässä on Euroopan suurin keskustori. Kuusi tuollasta zeppelin-hangaaria, joista jokainen on erikoistunut johonkin; kalaan, lihaan, maitotuotteisiin jne. Unescon maailmanperintökohde.Tässä on ihan sairaan ihana keskuspuisto:
Riga-Coffeella (Balzam-yrttiviinaa ja kahvia =)) Vanhas kaupungis:Stalinin hammas:Kolme veljestä 1300-, 1400-, ja 1500-luvuilta:Vanhaa kaupunkia:Semmosia. Me tullaan perjantaina ja varmaan sitten postailen vähän tuoreempia kuvia =). Hauskaa viikkoo kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti