torstai 16. syyskuuta 2010

Ei-niin-tavallinen laihis

vaan suorastaan neitseellinen. Kävin puntarissa viimeksi kuukausi sit ja lukema oli reilun 5 kg enemmän. Mitään en ole asian eteen tehnyt. Tai ehkä jotain, mikä selviää kun hyppää seuraavan kappaleen yli.

Kuten varmaan moni meistä naisista, myös minä olen uudesti syntynyt varmaan viisi kertaa jos se mitataan painossa. Laihduttanut siis ainakin tämänhetkisen elopainoni verran ja taas lihonut saman verran. Ikuinen jollakin tapaa laihduttaja. Se "huomenna"-laihduttaja. Joskus olen ottanut niskasta kiinni ja ihan tosissani tehnyt töitä hiki hatussa saadakseni ylimääräiset kilot veks. Joskus onnistuu, yleensä ei.

No nyt on onnistuttu, ainakin melkein olen siinä tavoitteessa, mitä olen salaa ylläpitänyt. Ja voin paljastaa salaisuuteni.

1. ÄLÄ URHEILE!!!! Se on varmaan se tärkein. En ole käynyt lenkillä enkä salilla enkä jumpassa kuukauteen kuin max yhden kerran.

2. OLET TYÖTÖN!!!! Jäin työttömäksi kuukausi sitten. Nyt on muutakin tekemistä kuin mussuttaa välipaloja joita automaatti tai ruokala puoliväkisin pöydälle syytää. Enhän mä niitä tietenkään itse ostanut... Ei myöskään ole kiusausta vetäistä ruokalan lounasbuffaa ja syödä kotona samankokoinen satsi uudestaan.

3. UNOHDAT RUOKAVALIOT!!!! Ei mitään atkinsseja, ei karppailuja, ei pisteitä. Syöt just sitä mitä huvittaa kunhan:

4. SYÖT VAAN KERRAN PÄIVÄSSÄ!!!! Ihan sama mitä vedät. Pizzaa, pastaa, hampparia... you name it. Kunhan syöt tasan yhden kerran päivässä. Ei mitään aamupaloja eikä iltapaloja. Tuhti annos mitätahansa sitten kun meinaat pyörtyä nälästä. Ja päivä on siis se aika, jonka olet hereillä. Klo 24 ei ala uusi päivä, vaikka jotkut luulee niin. Jos meinaat kuolla nälkään kesken leikin, niin juo vettä tai ediä tai limsapullo tai juotava jugurtti. Helpottaa heti!

5. JOS DOKAAT, DOKAA KUNNOLLA!!! Ei iltakaljaa. Ei parilla käymistä. Rehellinen, supisuomalainen kaatokänni 1-2 kertaa kahdessa viikossa tai harvemmin.

6. UNOHDA KAUPPAAN KEKSIT, PULLAT, JÄTSKIT JNE!!!! Sen sijaan mätä naamariin lasten karkkipäivän jämät kerran viikossa. Meillä tosin ei koskaan muutenkaan ole mitään herkkuja tai limsoja kotona paitsi lauantaisin. Onneksi en ole niille perso.

Pitkälti näillä terveellisillä säännöllä olen tässä mennyt kuukauden näköjään ja hyvin tulee tulosta. Katotaan taas kuukauden päivät, kuinka käy. Tänään noudatan kohtia 4 ja 5 sitten illalla. Lähen hakee edipullon ja lapsen. Heippa!

3 kommenttia:

 1. Svar på dina kommentarer: Jag hade glömt bort att du också hade en blogg! Men vad roligt :) Och ja, norskan går bättre och bättre. Den där anställningen ska du nog inte oroa dig för, du har ju blivit jätteduktig på svenska :D Jag är stolt över dig!

  Jag saknar dig jättemycket ,och älskar dig syster <3

  VastaaPoista
 2. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!!! ♥

  VastaaPoista
 3. hahaha! aika hyvä! :) Pysyn silti karppauksessa, vaikka en laihiksella olekaan! :)

  VastaaPoista