tiistai 28. syyskuuta 2010

Nettiriippuvaisuusko muka?

Kyllä huomaa, ettei "tarvii" töissä olla 8 h päivässä koneella kun kotona täytyy tuo aukko paikata. Näköjään päivitän blogia tai feissailen heti kun on sekuntikin aikaa. Ihme touhua. Pitäs varmaan oikeesti viettää semmonen netitön viikko... =/ Ajatuskin kauhistuttaa! Ja kun nää jorinat on vielä aivan diipadaapaa, eikä koskaan mitään asiaa. Pah, ihan sama, kuten lapseni sanoisi. Ittellenihän mä kirjoitan tätä ja jos haluatte kurkkia niin omahan on sitten myötähäpeänne =). Blogimorkkis? =D

Kävin tossa äskön vielä kaupassa kun leipä oli päättänyt vaihtaa väriä kauniin vihreäksi. Haluaa selvästi sulautua leipälaatikkoni väriin. Pihalla oli kauhean kamalan kylmä!!! Ja ihan hirveetähän on siis se, että aamuisin saa skraapata ikkunat autosta! Sisätilalämppäri ois tosi rok... Ja nyt on vasta syyskuun loppu! Kuinka kaamee talvi onkaan tulossa? Millähän keinoin sitä ulkoistaisi itsensä tästä maasta...

Siitä puheen ollen, itse asiassa ulkoistamme itsemme Kyprokselle marraskuun puolivälissä. Eilen varattiin lennot, ollaan 6 päivää siellä anopin ja appiukon kanssa. Mennään vähän kurkkimaan sitä niiden kakkostaloa sinne ja ihmettelemään muutenkin kyseistä saarenplänttiä. Tai siis Jampallehan se on jo toinen Kyproksen reissu (tänä vuonna! =O) joten kyllä se varmana osaa jo paikkoja näyttää siellä. Tahdon semmoselle vuoristoratsastusretkelle, mitä niiden tuttava, Savas, järjestää siellä. Jotenkin vaan ei tunnu siltä, että mihkään reissuun menisikään, kun ei varaa matkaa silleen oikeesti toimistosta vaan lennot pelkästään. Kyllä se odotukseks muuttuu jahka marraskuu koittaa. Toivottavasti siellä on vielä silloinkin edes kohtalainen keli. (Ei pakkasta ainakaan =))

Hevosasiakaan ei meinaa mennä jakeluun. Kai se on Hippoksen sivuilta oma nimi löydettävä ennenkun tuon todeksi uskoo... =D

Nyt iltapalan tekoon ja murua kotiin odottelemaan. (Sillä oli kamalan pitkä työpäivä tänään, varmana on kohtuupoikki...)

3 kommenttia:

 1. Mä ainakin jaksan lukea ja ihan ilman häpeää. :) Eri juttu on sit ton kateuden suhteen: hevosenomistaja lähtee TAAS reissuun! Plaah. Ei vaan, on varmaan ihanaa kun on noin kivaa odotettavaa! =)

  VastaaPoista
 2. Ei kuule kandee olla yhtään kade. Reissuun mennään appivanhempien kanssa joten ihan puhdas lomareissu ei ole kyseessä. Jeesimään mennään. Mutta onhan se toki poissa Suomesta =).
  Ja mitä tulee hevosenomistajuuteen niin voi olla aika äkkiä sormi suussa sen pollen suhteen, kun ei sekään ole ilmaista hupia... Mutta onhan se kivaa noin niinkun ajatuksen tasolla =).

  VastaaPoista
 3. Minä vähän pelkään hevosia, mutta sellainen vuoristo tms vaellus saattaisi olla aika mahtavaa!

  Onhan se loma kun on pois kotoa, ainakin pikkasen.

  Ja onnea Heposta!

  VastaaPoista