maanantai 29. maaliskuuta 2010

Eka tämmönen

Enpäs ole ennen täällä tämmösiä tehnytkään, mutta nyt aikani kuluksi kävin Hannalta pöllimässä tämän.

Ikkunasta näkyy…
No nyt ei ole ikkunaa. Mutta jos istuisin meidän keittiön pöydän ääressä, niin näkyisi naapurin valtava talo, paaaaaljon lunta ja pääsiäistipu, jonka Ira askarteli tarhassa

Tänään mietin…
Aamulla ihan kovasti sitä, että meniskö juoksemaan vaiko uimaan. Menin Minnalle. Myöhemmin mietin koulun rahoitustehtävää, että mistä pirusta haen tietoa siihen. Sitten mietin yhteisöviestinnän portfolion palauttamista jonka sitten teinkin. Nyt mietin, että pitäskö tohon rahoitusaiheeseen ihan tosiaan paneutua kunnolla, koska viikonloppuna on kuuden eri tehtävän palautus edessä.


Olen iloinen siitä että…
viimeinkin olen saanut itsestäni irti niin paljon, että ihan oikeesti olen löytänyt liikkumisen tuoman euforian ja oppinut pikkuhiljaa hallitsemaan ruokaan liittyviä mielihalujani edes jotenkuten. Jokainen sipsipussi, joka huutaa mun nimeä, ei enää päädy ostoskoriin. Olen äärettömän iloinen miehestäni, joka on niin ässä ettei toista voi olla. Ja lapsista, jotka tuottaa valtavasti iloa ihan joka päivä.

kumisaappaat
on ihan järkevä kenkävalinta näillä keleillä. Omistan yhdet, tavalliset mustat kontiot, joita käytän lähinnä tallilla.

Tänään meillä oli ruokana…
ei vielä mitään. Tulen syömään pikapuuroa tossa parin tunnin päästä. Äsken söin Krissen heippa-kakkua ihan pikkiriikkisen.

Päivän asu oli…
oli? miten niin oli? On. Valkeet ulkoiluverkkarimitkälieneet ja beige toppi ja valkea paita.

Tänään olen…
hiukan huonolla omallatunnolla. Liikuntaa ei ole tiedossa ellen sitten illalla mene uimaan, mutta epäilen, että keksin hyvän tekosyyn olla menemättä.

Aion…
tehdä tuon rahoitustehtävän vaikka mikä olisi. Ja aloittaa kansantaloustieteen tehtäviä myös.

Aion mennä…
kotiin sitten kun tämä iltavuoro on ohi. Toivottavasti kylpylän kautta kuitenkin.

Luen…
tällä hetkellä Reijo Mäen Keltainen Leski-kirjaa. Luen hurjan paljon. Pääasiassa kotimaisia tai ruotsalaisia dekkareita.

Olen tekemässä…
tätä meemiä. Töitä välillä. Samalla on auki ne moneen kertaan mainitut rahoitustehtävät ja kansantaloustieteen tehtävät. Oletan, että niihin dokkeihin on syntynyt tekstiä ihan itsestään tällä välin.

Toivon…
…että jaksan pitää tämän kuntokuurin yllä jatkossakin! Että suunnitelmani pikaisesta valmistumisesta ei vesity motivaation katoamiseen kesäloman aikana. Salaa toivon, että keväällä olevalla lomallani päästäisiin jonnekin lämpimään viikoksi.

Talossa ja puutarhassa…
on sairaasti lunta!!

Kuulen…
mitä sattuu. Joskus en mitään. Valikoiva kuulo on hieno keksintö!

Parasta juuri nyt…
…leppoisa työilmapiiri!


Viikonloppuna aion…
…siivota. Nähdä Sabrinan. Olla lasten kanssa paaaaaljon.

2 kommenttia:

  1. Onkohan tämä jatkunut blogini kautta tänne sillä alkuperäisessä meemissä ei ollut mainintaa kumisaappaista vaan se oli osa kirjoittamaani vastausta, heh heh...Ei haittaa! :D

    VastaaPoista
  2. Hih =D!!!!
    Voihan se olla. Minä pölläsin tämän Hannalta (olin tosin lukenut sunkin meemisi, mutta vielä tuolloin en ehtinyt tätä täytellä) joka taas oli pöllässyt sen joltakulta. Nämä meemit on justiinsa siitä hauskoja että ne tuppaa aina vähän muuttumaan =). Mutta lisäsitpäs vallan hyvän kysymyksen tuonne väliin tietämättäsi, hiukkasen kyllä mietin, että miten kummassa kumisaappaat tähän liittyy =).

    VastaaPoista