perjantai 5. maaliskuuta 2010

Vauvantuoksua paidassa

Se olisi taas viikonloppu. Jotenkin menee kovin kovin pian nämä viikot! Kävin aamulla katsomassa Ronia (ja Lauraa tietty) ja vein pienelle D-vitamiinitippoja. Minkä hemmetin takia neuvolan tädit tuppaa edelleen vauvoille öljypohjaisia tippoja vaikken ainakaan minä tiedä yhtäkään vauvaa jolle ne olisi sopineet??? Ja sitten ei viitsitä edes kertoa vesipohjaisesta vaihtoehdosta. Minkä ihmeen takia ne, keiden pitäisi olla nuorten perheiden tuki ja turva, jättää jakamatta arvokkaita vinkkejä??? Kuten sen, että rintakumi on oiva keksintö, jos imetys on hankalaa. Tai kuinka tissipumppua käytetään. Tai että on olemassa vesipohjaisiakin d-vitamiineja, jotka mitä suuremmalla todennäköisyydellä sopii sille vauvalle ilman kamalaa huutokonserttia kun vatsaa vääntää!!! Ja sitten syyllistetään. Vauvalla on limaa nenässä, koska sen ilmatiehyet on niin ohuet -johtuen tietenkin äidin tupakoinnista. En mä nyt siis ketään selkään taputa jos paksuna ollessaan pitää tupakkaa polttaa, mutta en voi heittää kiveäkään kun samaa olen tehnyt itsekin. Tai sitten syytetään siitä, että vauvaa syötetään liikaa. Liikaa??? Miten kolmeviikkoinen voi syödä liikaa? Syöttäminen kestää liian kauan, vauvalle riittää vartin syöminen. Siis ihan kaikille maailman vauvoilleko? Tuleeko ne ihan oikeasti samasta muotista ja ovat kaikki samanlaisia syntyessään? Luonteet muuttuu siis ilmeisesti vasta isompana???
Ja mitä se syyllistäminen ylipäätään ketään auttaa??

Ärsyke sentään.

Mutta on se hyvänen aika ihana se vauva. Ja niiiiin isänsä näköinen, ettei paremmasta väliä. Oikein hämää välillä kun se näyttää niin Jimiltä, tuntuu kuin se oisi mennyt takaisin vauvaksi. ☺ Hymyilee ihan tarkoituksella jo ja vääntää nassuaan hassusti kun sitä pussailee. On ihan virkee ja seurailee kovasti. ♥

Huomenna on työporukalla savenvalantaa tuolla Lepaalla. Mä olen niin surkee kaikessa tommosessa, mutta katsotaan millaisen säälittävän kukkaruukuntekeleen saan aikaiseksi. ☺ Lapset ♥ tulee tänään isältään ja saadaan viettää mukavasti aikaa viikonloppuna ennekuin arki taas alkaa.

Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

EDIT: Sain kuin sainkin Access -tehtävän menemään läpi. Jippii!

6 kommenttia:

 1. Mä en nyt ota kantaa noihin vauva-asioihin kun olen jo aika jäävi, MUTTA...
  Voi ihanaa KIITOS-KIITOS-KIITOS!!! ♥
  Hain paketin postista duunin jälkeen ja pelkäsin vaimeaa helähtelyä...Se lasinen osa oli lähtenyt irti, mutta ei se rikki ole. Sen saa takaisin kiinni. On i-h-a-n-a!!! Kiitos!
  Ja varmasti tullaan Aulangollekin!
  K I I T O S !!!

  Onnittelut tehtävän läpimenosta ja ihanaa viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
 2. Mahtia että Arska oli ehjä, pelotti niin vietävästi että postikusti on sen hajottanut vaikka koitin kovasti pehmentää pakettia. Kiva jos mollukka oli mieleinen ja Aulangollekin tulee jossakin vaiheessa suunta! ☺

  Upeaa viikonloppua sinne myös ♥!

  VastaaPoista
 3. Auringot on aina ihania! ☺
  Eilen alettiin haaveilemaan Turkin reissusta...Saas nähdä. Meinaan siellä n.10 kertaa käyneenä -tykkään! Ja hintataso on edelleen kohtuullinen niin matkan kuin kulujenkin kanssa. Ollaan Epsoon kanssa molemmat himoruskettujia, heh heh...Mistä rahat ja vapaa-aika? Jaa-a, mietitään.
  Mutta vielä kerran kiitos!!!

  VastaaPoista
 4. Voih.. Mä haluan kanssa jonnekin. Mulla olisi loma jo puhuttuna ensi tammikuuksi, josko sitä muutamaksi viikoksi sinne Pattayalle taas lähtisi. Eri asia on se, mistä rahaa moiseen, vaikkei siellä sitä juuri kulukaan. Mutta ne lentoliput.. =/. Ja kun olisi niiiiiin kiva käydä tänäkin vuonna jossakin, me haaveillaan Kos:ista, kun ei kumpikaan olla käyty siellä ja on kuultu paljon kaikkea hyvää paikasta.

  Jos tädillä ois munat ja niin edelleen. Saa sitä köyhä edes uneksia (onneksi. Ja selata matkakuvastoja =)).

  VastaaPoista
 5. Olen aika onnellinen suomalaisesta neuvolasysteemistä. Mutta olen myös onnellinen ettei meidän tarvitse siellä käydä.

  Aurinkoon vaan naiset! :)

  VastaaPoista
 6. Johan kerroin, et mun Poika lähtee ensi kuun lopulla KUUKAUDEKSI Thaimaaseen?
  Epsoo on ollut Kos'illa ja suosittelee lämpimästi. Kuulemma pieni paikka, josta löytyy sekä menoa että rauhaa. Hinta/laatu-suhde kuulemma kohdillaan. Sopivat etäisyydet. Ja sopii kuulemma hyvin lapsillekin.
  Olis niiiiiin pakko päästä jo kevään ensimmäisille lämpimille Välimeren rantaan, oihh.
  Nauroinkin tuossa yksi päivä, et jos saisin jokaisesta pois heitettävästä tavarasta euron, niin matkarahat olis nopeesti kasassa. ;o) Jos alottais vinyylien myynnillä ja raakais samalla (niistä reilusti yli tuhannesta, hah) cd-levystä myös osan pois. *in my dreams*
  Unelmia ja haaveita ON oltava!!!

  VastaaPoista