lauantai 20. maaliskuuta 2010

PuuhapäiväOlipas outo aamu. Lapset heräs ja ilmoitti kyllä heräämisestään kahdeksan aikaan (Ira ekan kerran jo puoli seitsemän mutta Jani vihjas että vielä sais nukkua...) mutta menivät katsoo lastenohjelmia. Mä kun heräsin oli kelo jo puoli 11! Hiukan hätäännyin että onks kakarat enää hengissä mut siellä ne istui sohvalla ja tuijotti Disney-kanavaa. Olivat syöneet aamupalan ja kaikki jo. Mahtavaa omatoimisuutta eikä yhtään riitaa! Toki tiesin ettei moinen tavaks jää, ne eivät vaan uskaltaneet riskeerata lupaamaani HopLop-reissua riitelemällä :).

Niinpä tultiin tänne HopLopiin. Neidit riehuu pari tuntia ja mä käytän hyväkseni paikan maksutonta wlania lukemalla blogeja =). Sit mennään hankkii uudet kevätulkokamat tytöille ja sitten porukoille taas puita heittelemään. Tällä viikolla olenkin ollut ihan poikkeavan liikunnallinen, rasti seinään vaan. Keskiviikkona combatissa, eilen combatissa, tånåån pehkä puuhommaa ja huomenna zumba. Tuskin jää tavaksi mutta nautitaan nyt hyvällä mielellä tästä =).

Viikonloppuja kaikille!

Ps. Oikein ihania kekkereitä Kikalle. Harmittaa, etten pääse mukaan! Mutta ainakaan en ilmoittanut perumisesta FB:n välityksellä... ;)

2 kommenttia:

  1. Odotan hetkeä jolloin Jii tajuaa vihjeen pidempään nukkumisesta ja tyytyy lastenohjelmiin..

    Oletpa reipas. Viikonloput siis sinnekin.

    VastaaPoista
  2. Mäkin olen ollut tänään reipas: tiskannut valtavan kasan astioita, pessyt vessan sekä kaksi koneellista pyykkiä. Imuroinut ja pessyt keittiön lattian. Käynyt kaupassa. Saako jonoa jatkaa TUNNIN puhelulla äidin kanssa? Me ei puhuta nykyään usein. Nyt tunnin elpaus ennen suihkua ja sitten katsomaan kun ♥ + ♥ ovat yhdessä töissä baaritiskillä.. :)
    Viikonlopu jatkoa sinnekin!

    VastaaPoista