keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Keskeltä viikkoa terve vaan

Se olis tänään taas keksiviikko, onneksi. Se tarkoittaa sitä, että illalla rehkitään taas combattia. Pistin vahingon kiertämään ja kinusin ystäväni Leenan matkaan mukaan. Toinen ystäväni Jaana tulee myös. Kivaa! Tänään on uuden ohjelman aloitus (toi kuuluu Les Mills-sarjoihin, jotka vaihtuu "kaikkialla" samaan aikaan") ja sekin on jee.

Eilinen enkuntentti oli helpottavan helppo. Mistä johtuu, että ennen en stressanut jotain kokeita ja tenttejä ollenkaan ja sitten ne tuntuikin vaikeilta. Nyt stressaan niitä ja sit ne on epäilyttävän helppoja??? En edes ehtinyt lukea mitenkään hurjasti, tankkasin noita business-sanastoja vaan päähäni. Mutta ihan silti tuntui kohtalaisen iisiltä. Kiva! (Arvosanaa odotellessa... huh...)

Kerkesin käydä maalaamassa mun sipulipurkinkin siellä savipajalla töiden jälkeen. Saapas nähdä mitä siitä tulee, ens maanantaina saadaan valmiit työt ihailtaviksi. Kummallista, miten vaalean turkoosista maalista voi muka polton yhteydessä tulla antiikinvihreä ja lasipintainen! =O En usko ennenkuin näen, hih.

Ai hiivattu kun ärsyttää taas muutamakin asia, mutta en ala niitä tässä nyt erittelemään ja synkentämään muidenkin ihanan aurinkoista päivää. Eiköhän angstit katoa tuolla jumpassa kuitenkin. ☺

Nauttikaahan arskasta!

1 kommentti: