sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Kellonsiirtoaamua vaan kaikille

Mä en sit ikinä muista näitä kellonsiirtoja. Onneksi luuri on näköjään ollut niin viisas että on tehnyt sen ihan itse ja mun tarvitsi huolehtia vain uunin ja mikron ja dvd:n kelloista. Niin fiksu ei tämä rakas änysiseiskanikaan ole että vielä käskisi muita, hiukan älyllisesti vähempiosaisia kodinkonelajitovereitaan. Harmi sinänsä.

Jamppa kävi eilen tosiaan Kirkkonummella katsomassa hevosia.
Harmitti NIIN täysiä olla kotona, kauhea heppakuume! Ja sit kun tuo "pesue" on vaihtunut välillä ja nyt on taas jo kaksi hummaa, joita en ole nähnyt lainkaan, Full of Mischief eli Missi ja Hot Hot Hammer eli Hessu Hopo :-).

Tässä Hammer:


Tässä Missi:Täytyy ehkä jossain välissä tehdä jonkinlainen katsaus noihin hevosiin muutenkin, jos pysyis itsekin paremmin kärryillä. Onhan kyseessä ravurit.... (Oho, vahingossa olin hauska... Not)

Hulluksi olen selvästi tulossa koska töistä päästyäni mussa kasvoi pakottava tarve lähteä juoksemaan. Osasyynä saattoi olla sikspäkki joka tarttui kaupasta mukaan ja josta huono omatunto soimasi. Ei muuten olisi soimannut, mutta kun tiedossa ei ollut mitään kuluttavaa toimintaa koko päivänä ja kaljanjuonti ei ainakaan edesauta tätä kuntokuuria. Siihen päälle vielä pizzanhimo ja tiesin pakkasessa olevan Lidlin herkkupizzaa niin ei siinä auttanut kun kiskoa verkkarit ja lenkkarit jalkaan. Nappeihin sykepiisejä ja loskan keskelle. Otin tavoitteeksi juosta puolet kuuden kilsan lenkistä ja kävellä vauhdilla puolet ja onnistuin tavoitteessani. Kotona yllätin itseni ja pitkin hampain, sydän verta vuotaen aloin tehdä kanasalaattia sen ihanan pizzan sijaan, se pizza saa odottaa enempi kuluttavaa päivää. Se on yksinkertaisen kuulosta että syöt vaan vähemmän mitä kulutat niin laihdut. Mun kohdalla se tarkoittaa sitä, että syöminen ei vähene kuitenkaan joten liikuntaa pitää lisätä reilulla kädellä. En lähtis väittämään helpoksi toteuttaa jos on vähänkin liikkumista "rajoittavia" tekijöitä kuten perhe, vakiotyö, opiskelut jne tai noita kaikkia. Siksipä omat odotukset ei ole liian korkeilla, katsotaan nyt kauanko tätä pystyy jatkaa ennenkun omatunto alkaa soimata ajankäyttöni itsekkyydestä.
HAH! Tajusin että mä saan vetää sen pizzan tänään, koska illalla on tunnin aerofit, jonne olen menossa. Menenkin heti lämmittää uunia =)

Illalla kävi ihana kummipoikamme vanhempineen kylässä. On se hurjaa miten pian ne kasvaa!Siinä on kummisetä- ja poika.

Nyt tää ehkä menee hiukkasen sitä pizzaa haaveilemaan. Jamppa lähtee pelaamaan. Palataan taas!

1 kommentti:

  1. Tuli siirrettyä jo yöllä kellot, mutta mun 3600slide ei ole siirtynyt KESÄaikaan...En muuten enää koskaan syö YÖLLÄ fetaa ja oliiveja!!! Silmät sopisivat palloina ennemmin vappuun kuin tähän päivään...Sunnuntaita!

    VastaaPoista