torstai 30. syyskuuta 2010

Lusmuilua

Tää päivä onkin mennyt näin. Muru-rakas oli ihana ja vei tytöt kouluun ja eskariin aamulla, joten mä sain ottaa aamun ihan iisisti. (Teille, jotka ette vielä tiedä, niin kuskaamme lapsia kouluun ja tarhaan tuommoiset 30 km/suuntaansa joka toinen viikko. Neidit kun ovat kirjoilla isällään tuolla Hämeenlinnan toisella puolella ja me asutaan siellä vastakkaisessa suunnassa. Kilsoja tulee siis noin 120 päivässä joka toinen viikko ihan vaan siitä, että vie kouluun, ajaa töihin/kotiin, hakee tytöt ja ajaa taas kotiin. Ihan aina en jaksa, vaikka hyvin tässä on kolme vuotta jaksettukin. Tämmösinä väsyaamuina on ihkua että mururakas lupasi kuskata.)

Keitin siinä heti kahvit kun ne lähti kahdeksalta ja tarkoitus oli avata kone. Sänky huutelikin niin kovaa, että painelin sinne, tarkoituksena ihan vaan hiukan vielä huilia. Jep. Heräsin vartin yli 11 ja vieläkin olis unta riittänyt. Sain keittää uudet kahvit... =) Yleensä en saa unta enää aamulla kun olen kerran noussut ylös, mutta nyt näköjään sain. =D Ja siitä se ajatus lusmupäivästä sitten lähtikin. No okei, on mulla toinen koneellinen pyykkiä jo pyörimässä (kauhean näppärästi pyöri sillä välin kun nukuin...) ja kohta kauppaan menoa teen. Mutta silittäminen ja imurointi saa siis jäädä huomiseen. TAAS! Kyllähän mä vieläkin ehtisin mutku... No okei sit, menen ottamaan imurin kaapista. Hitto vieköön!

2 kommenttia:

 1. Onpas aikamoinen koulumatka. Pystyykö sen kulkemaan julkisilla, joskus tulevaisuudessa? Vai onko tämä pysyväisratkaisu kunnes tytöt on koulut käyneet?

  Jaa, taidanpa minäkin ottaa imurin esiin, etten ole pekkaapahempi.

  VastaaPoista
 2. Moikka Patonki!
  Tämä on tällainen venynytvanunut tilapäisratkaisu. Tarkoitus olisi päästä muuttamaan samaan kylään tyttöjen kanssa vielä ennenkuin Ira aloittaa koulun eli siis viimeistään vuoden kuluttua. Kaikki riippuu siitä, kuinka pian tämä nykyinen asunto menee kaupaksi. Sieltä suunnalta koitetaan löytää itsellemme "loppusijoituspaikka", minne sitten tuo alati kasvava lemmikkipesuekin mahtuisi.
  Nythän kaikki on vielä ollut kohtuullisen sujuvaa, kun on Iran voinut viedä tarhaan samaan aikaan kun vanhemman kouluun. Mutta on tässä puljattu töihin menoja ja muita sen mukaan. Onneksi tuolla puolisolla on sen verran joustava työajat että on selvitty hyvin. En edes uskalla ajatella miten olisi selvitty, jos kummallakin olisi vuorotyö tai työhön meno seitsemään joka aamu...

  VastaaPoista